Σελίδες

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου: Πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

pr-ota-si.blogspot.com

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας, η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας.
Στη συνέλευση παραβρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών παρατάξεων και ο Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν το μέλος της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. Βασίλης Γκιτάτος, το μέλος του Συνδικάτου Ο.Τ.Α. Αττικής & υπάλληλος του Δήμου Αμαρουσίου Σπύρος Κωνσταντάς και ο Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου κος Φραγκισκάτος που ενημέρωσε το σώμα και τους εργαζόμενους για όλα τα τρέχοντα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα που τους αφορούν και όσα προκύπτουν από τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις αλλά και το θέμα της αξιολόγησης με την ποσόστωση που προωθείται από το υπουργείο.

Συζητήθηκε και το ζήτημα του επανελέγχου των συμβάσεων από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις, ενώ οι προαναφερόμενοι συνάδελφοι συνδικαλιστές μετέφεραν όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στους Δήμους και τους εργαζόμενους σε αυτούς. 





πρΟΤΑση