Σελίδες

O Σύλλογος Ρεματιάς για τη νέα δημοτική αρχή Χαλανδρίου

Το Δ.Σ του  Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου συγχαίρει τη νέα δημοτική αρχή Χαλανδρίου επί τη αναλήψει  των καθηκόντων της  και προσβλέπει σ’ αυτή την να κάνει πράξη το εκπεφρασμένο ενδιαφέρον της για το περιβάλλον.

Η σύνθεση της http://halandripedia.blogspot.gr/2014/09/blog-post_12.html, στην οποία διακρίνουμε παλιότερα και πιο πρόσφατα μέλη του συλλόγου μας, μας γεμίζει προσδοκίες και αναπτερώνει τις ελπίδες μας ότι η ρεματιά μπορεί να διασωθεί παρά τις δεκαετίες αδράνειας.
Εξαιρετικά σημαντική για εμάς υπήρξε η δημόσια δέσμευση του νυν Δημάρχου ότι θα εφαρμοστεί το προεδρικό διάταγμα ΦΕΚ 659 του 1995 για την προστασία της ρεματιάς, σε εκδήλωση που διοργανώσαμε στις 6 Μαΐου 2014. H σχετική ομιλία στον χρόνο 18:30: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AlEUE1w4Mt4

Όλοι εμείς στον Σύλλογο περιμένουμε  να δούμε να πραγματώνεται το όνειρο των ιδρυτών του μέσα από την συνεργασία του Δήμου μας και της Περιφέρειας. 

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας περί τις εξελίξεις στον δήμο μας, παραθέτουμε τα αποτελέσματα των Δημαιρεσιών: halandripedia.blogspot.gr/2014/09/blog-post_53.html                                 
    Για το Δ.Σ.                
       Η Πρόεδρος                 Η Γεν. Γραμματέας     
Νένα Ρήγα                     Κέλλυ Δάνου
Πηγή: sosrematia.blogspot.gr



Σημ. HalandriPedia
Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Ρεματιάς για τις αναφορές στην ιστοσελίδα μας