Σελίδες

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Φραγκοκλησιάς ζητεί η Αντιπεριφέρεια (τα έγγραφα)

enypografa.gr

Οι ενέργειες του κατοίκου Αμαρουσίου Παναγιώτη Πάντου, σχετικά με τα προβλήματα που δημιούργησε το πολυσυζητημένο άνοιγμα της οδού Φραγκοκλησιάς, φαίνεται ότι βρήκαν ανταπόκριση στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Ειδικότερα, η τελευταία, με έγγραφό της στις 12/11/2014, το οποίο απευθύνεται στους Δήμους Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και Βριλησσίων, αναφέρει ότι «μετά από επανειλημμένες καταγγελίες δημοτών σας για τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται στο διαδημοτικό έργο της “Γέφυρας Φραγκοκλησιάς” και λόγω σοβαρών κυκλοφοριακών επιπτώσεων στην περιοχή του Πολυδρόσου Αμαρουσίου, παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις».
Η Αντιπεριφέρεια καλεί, μάλιστα, τους προαναφερόμενους Δήμους να την ενημερώσουν για τις ενέργειές τους πριν το τέλος Νοεμβρίου.

Διαβάστε αναλυτικά το Έγγραφο της Αντιπεριφέρειας, τις Παρατηρήσεις ΟΑΣΑ (Δ/νση Συγκοινωνιακού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης) και τη Προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τον κάτοικο Π. Πάντο, που συνοδεύονται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην περιοχή.

Πηγή: enypografa.gr