Σελίδες

Ανακοίνωση του Συλλόγου «Αργώ» Χαλανδρίου για την καταστροφή του θεάτρου Ρεματιάς

Ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος «Αργώ» Χαλανδρίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για την ολοκληρωτική καταστροφή  του θεάτρου της ρεματιάς, που αν επιβεβαιωθούν οι πρώτες ενδείξεις οφείλεται σε εμπρησμό. Με τρόμο αναλογιζόμαστε τις  ενδεχόμενες επιπτώσεις στον προστατευόμενο βιότοπο της ρεματιάς, που ευτυχώς απεφεύχθησαν.

Η ενέργεια αυτή στρέφεται εναντίον όλων των κατοίκων του Χαλανδρίου που χάνουν ξαφνικά μια εστία πολιτισμού που λειτουργούσε περίπου 35 χρόνια μέσα σε ένα από τα πιο όμορφα τοπία της Αττικής. Οι κάτοικοι και όχι μόνον αυτοί, έχουν να θυμηθούν μαγικές βραδιές με εξαιρετικές θεατρικές, μουσικές παραστάσεις, αλλά και κάθε άλλου είδους εκδήλωση κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Επειδή η ομορφιά και ο πολιτισμός αντιστέκονται στην βαρβαρότητα δηλώνουμε όρθιοι και έτοιμοι να αγωνιστούμε για το ξανακτίσημο του θεάτρου όλων μας διπλα στην Δημοτική αρχή, την Περιφέρεια και όλους τους φορείς που θα ήθελαν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Την Κυριακή το πρωί θα είμαστε όλοι στο θέατρο να  βοηθήσουμε στον καθαρισμό  του χώρου.