Σελίδες

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Θερινός Κινηματογράφος στο πάρκο "Σταύρος Κώτσης"

Η  λειτουργία  του  Θερινού Κινηματογράφου  «Θανάσης  Βέγγος» του Δήμου  Αγίας Παρασκευής  στον ανακαινισμένο  χώρο  του  Πολιτιστικού και Αθλητικού  Πάρκου «Σταύρος  Κώτσης» από  την  Παρασκευή  17  Ιουλίου με προβολή  δύο  διαφορετικών ταινιών 9-11 μ.μ. και 11-1 κάθε  Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα και με ελεύθερη είσοδο είναι γεγονός. 

Με τις άοκνες προσπάθειες πολλών και με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, Δημοτικό Σύμβουλο Σωτ. Παπαμιχαήλκαι  την  Αντιδήμαρχο Τεχνικών  Υπηρεσιών  Ελισ.  Πετσατώδη  το  σχέδιό  μαςέγινε πραγματικότητα με μικρή καθυστέρηση και  κάποιες ελλείψεις που θα τακτοποιηθούν. Η πόλη μας θα έχει ένα πολιτιστικό στολίδι για διοργάνωση κάθε μορφής εκδηλώσεων από την άνοιξη έως το φθινόπωρο.

Ενημερώνουμεσυμπληρωματικά ότι οι προβολές Ταινιών θα διαρκέσουν μέχρι και τη Δευτέρα 7  Σεπτεμβρίου,  ενώ  στο διάστημα  12  έως  20  Σεπτεμβρίου  ο  χώρος  θαφιλοξενήσει το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου με συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Αγίας Παρασκευής. 

Είναι  προφανές  ότι  δεν  θα  ακολουθήσουμε  εκείνους  που έχουν  τον μηδενισμό και την απαξίωση των άλλων ως πρόταγμα παρά το ότι η πόλη δενείχε πέρυσι Θερινό Κινηματογράφο. Μας αρκούν τα λόγια και η ικανοποίηση των πολιτών της Αγίας Παρασκευής. 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και στο Θερινό μας Κινηματογράφο. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ