Σελίδες

Γ. Καραμέρος: Τα έργα της Περιφέρειας Αττικής στον Βόρειο Τομέα - Το Χαλάνδρι (Vid)

thessi.gr 

Με την ευκαιρία της ψήφισης της δεύτερης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής για το 2015, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος και οι επιστημονικοί συνεργάτες του υπηρεσιακοί παράγοντες, παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα στην Αγία Παρασκευή.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι του Βόρειου Τομέα και άμεσοι συνεργάτες του κ. Καραμέρου, Παναγιώτης Γαβράς, Σοφία Κορωναίου και Καλλιόπη Βέττα.

Ο Γιώργος Καραμέρος ανέφερε ότι στο παρελθόν δήμοι που ανήκουν στον βόρειο τομέα ήταν ευνοημένοι, γι’ αυτό και εκείνοι ως νέα διοίκηση στην περιφέρεια έχουν εντολή να μειώσουν τις ανισότητες, χαρακτηρίζοντας αυτό, ως θεμελιώδες κομμάτι της πολιτικής τους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτεραιότητές τους που είναι η δυτική Αττική και οι γειτονιές του Πειραιά, αλλά και η ανατολική Αττική, που αναπτύσσεται ραγδαία. Στο σημείο αυτό διευκρίνισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουν τον Βόρειο Τομέα.

Τέλος ο κ. Καραμέρος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους δήμους Νέας Ιωνίας και Χαλανδρίου, που στο παρελθόν ήταν από τους πλέον αδικημένους, αφού ζητούσαν έργα, αλλά δεν τους ικανοποιούσαν τις επιθυμίες, σε αντίθεση με άλλους δήμους που έπαιρναν τα έργα με μεγάλη ευκολία.



Ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε χωριστά στον κάθε δήμο, που ανήκει στα όρια ευθύνης του βόρειου τομέα, αναλυτικά και με τα αντίστοιχα προϋπολογισθέντα χρήματα, περιέγραψε τα έργο, που ήταν σε εξέλιξη, ή πρόκειται να εκτελεστούν.






Δείτε ολόκληρη την Συνέντευξη Τύπου: http://thessi.gr