Σελίδες

Σύλλογος «ΑΡΓΩ»: Μεγάλη συμμετοχή, ενθουσιασμός, κέφι και πολύ μουσική στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (εικόνες)

Με μεγάλη συμμετοχή, ενθουσιασμό, κέφι και πολύ μουσική, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ».

Στην εκδήλωση, εκτός από τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου, που κατέκλυσαν την αίθουσα του Κέντρου Νεότητας Χαλανδρίου, παρευρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων κ.ά.
Ιδιαίτερη χαρά έδωσαν τα προσφυγόπουλα από τη Συρία που παρακολούθησαν την εκδήλωση και αγκαλιάστηκαν από όλους με ένα ζεστό χειροκρότημα.



Μετά την κοπή της πίτας και στο πλαίσιο της στήριξης και προβολής από τον Σύλλογο «ΑΡΓΩ» της νεανικής ερασιτεχνικής δημιουργίας, ακολούθησε συναυλία από ορχήστρα που έχει δημιουργηθεί κυρίως από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, οι οποίοι, μέσα από ένα ταξίδι στην ελληνική μουσική, ξεσήκωσαν τους προσκεκλημένους, τραγουδώντας όλοι μαζί με κέφι σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου και πρόεδρος του ΣΒΑΠ, Γιώργος Κουράσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θωμάς Βαρδουλάκης, Γιώργος Λιερός, Σούλα Μάζη, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Σοφία Κορωναίου, από την Ένωση Γονέων Χαλανδρίου η πρόεδρος Σταυρούλα Πετράκου και ο κ. Δημήτρης Βασιλάκης, ο κ. Αθανάσιος Υφαντόπουλος, γραμματέας Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, ο κ. Νίκος Κομπότης μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ρεματιάς, οι κυρίες Μπονίκου και Γιαννακοπούλου από την Περιηγητική Ένωση και πολλοί άλλοι.